Därför är en bra hemsida är livsviktigt för ditt företag!
15 October, 2021
Av Hampus Ershagen

Visst har du också hört det? De personerna som påstår att du inte behöver en hemsida? Att det räcker gott och väl med sociala medier, så att du istället bör fokusera där? Absolut, din närvaro på sociala medier är superviktigt (i många fall, inte alla…) – men det är minst lika viktigt, om inte viktigare, att ha en relevant hemsida.

Nedan listar vi 3 anledningar till varför du bör överväga att investera i en bra hemsida till dig och ditt företag.

1. Det är du som bestämmer hur du presenteras inför kunderna.

Många brukar kalla en hemsida för ett digitalt visitkort, för det är ju trots allt där du har möjlighet att presentera dig och dina tjänster – på ett sätt som du bestämmer helt själv. Hur bra är inte det? Du har full kontroll på hur dina potentiella kunder ska uppfatta dig och ditt företag, och du kan även med lite planering styra dem dit du vill. Dessutom så är innehållet på din hemsida ditt och det är en plattform som du har full kontroll över, till skillnad mot exempelvis Facebook, Instagram eller andra sociala kanaler.

2. Din hemsida blir din extra stjärnsäljare.

En väl utformad hemsida kan i många fall ses som en extra säljare, en väldigt duktigt sådan. Det bästa är dessutom att denna stjärnsäljaren aldrig sover, äter, eller har semester. Du har därför möjligheten att synas och sälja dygnet runt, året om – på dina villkor.

3. En väl utformad hemsida frigör din tid.

Till sist har vi alla de företagarna som säger ”Men jag behöver inte fler kunder, jag har ju redan mer jobb är jag klarar av”. Viktigt att förstå är att en hemsida inte nödvändigtvis inte behöver vara byggd för att skaffa fler kunder åt ditt företag, utan snarare spara tid och avlasta er så att ni får tid över till annat. För visst brukar det ringa en hel del kunder vars frågor redan kunde ha besvarats online? En viktigt punkt är också att bara för att du har tillräckligt med jobb i dagsläget, så vet du aldrig hur framtiden ser ut.

Är du nyfiken på en ny hemsida till dig och ditt företag? Vad roligt! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

   

Hör av dig till oss!

Är du i behov av tekniska lösningar? Vi är här för dig.